Hvorfor velge oss

Hvorfor velge oss

Vi tilbyr full pakke, fra leveranse til montering, og vil alltid være tilgjenglig hvis noe skulle oppstå.

Vi er en godkjent våtroms bedrift med gode underlevrandører i elektrikere, snekkere og flisleggere. Vi kan da levere totalt entrepriser. Vi kan levere komplette baderom og andre våtroms løsninger.


Det er en trygg handel ved å handle hos oss

Ikke at jeg tror at noe skal skje, men desverre er det slik iblant. HVIS behovet for å reklamere oppstår, så vet du at du kan ta kontakt     med oss i etterkant.

Vi selger ektemerkevare, hvor det er mulig å få reservedeler om det skulle trengs (Se hvilke produkter vi bruker).- Vi følger ALLTID norske krav og regler.


Hos oss er alt inkludert i prisen

Vi gir deg pris du kan forholde deg til. Det kommer aldri noe skjulte kostnader i etterkant.

Vi bruker produkter med dokumentasjon som du kan gå igjennom

Vi vil heller anbefale deg produkter som har lang levetid, og som som har mulighet for å rettes på, enn produkter som må byttes ut om det skulle skje en liten ting med det.


Vi tilbyr total pakke

Vi leverer både service og produkter

Vi leverer produkter som er godkjent for det norske markedet. Ikke alle produkter er godkjent i Norge selvom det blir solgt i landet, og selv at det kommer fra anerkjente produsenter.

Vi kjøper varene våres fra seriøse leverandører, og kan søke råd for å finne den beste løsningen for deg som kunde.


Vi tilbyr trygghet i form av kompetanse, tilgjenglighet, sikkerhet, satte priser og rammer og samt full oppfølgningrett og slett FULL SERVICE, FRA A-Å


Vi har nå muligheter til å ta betalt før vår avreise med vår kortleser som er i bilene våre. Dere slipper å beksymre dere for fakturaen som kommer i posten og få unnagjort betalingen før vår rørlegger drar fra stedet. Dette er enkelt og en god løsning for begge parter.

Spør vår rørlegger nå!


  Rørlegger'n i Son as ©2012 - Org.Nr: 998 031 966                                                                                                                                 Lisleby rør og reparasjoner as ©1977 - Org.Nr: 966 472 952